TREMP CELEBRA LA PRIMERA “DUATTREMP”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
TREMP CELEBRA LA PRIMERA “DUATTREMP”
 
La Unió Ciclista Tremp organitza aquesta prova de muntanya el proper 30 de setembre.
 
El proper dissabte 30 de setembre, el municipi de Tremp es convertirà en l’escenari de la primera edició de la DuaTTremp, una prova de muntanya que alterna cursa a peu i btt.
 
La Unió Ciclista Tremp, un club amb més de 30 anys d’història i molt actiu, ha organitzat aquest esdeveniment amb la intenció de crear nous reptes als seus membres, així com oferir una experiència d’esport i natura als participants locals i forans, tot aprofitant la riquesa paisatgística del terme de Tremp. Tot i que la prova no es competitiva, hi haurà reconeixements amb una placa al participant mes jove, al de més edat, al grup més nombrós i al grup més llunyà.
 
 
El recorregut s’ha programat en tres trams, 5 kilòmetres de cursa a peu; 21 kilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 més de carrera a peu. Tots tres trams del recorregut seran circulars i amb inici i final al pavelló del Casal de Tremp. Hi haurà avituallaments líquid i sòlid tan en el punt de sortida com a la meitat del recorregut en btt. Tan mateix tots els participants tindran una samarreta tècnica de record i entrepà més beguda amb la inscripció.
 
La primera part de la prova transcorrerà pel barranc de Riucós i tornada pel Juncar amb un desnivell aproximat de 70m i 5 km de distància.
 
La ruta programada per fer en bicicleta passarà pel pou de gel, Tendrui, amb un desnivell de 450m i 21 km de distància. El circuit és de dificultat moderada però assequible amb uns mínims de forma física. Les vistes, al inici de la baixada, de la Conca de Tremp i el Llac de sant Antoni són espectaculars.
 
Finalment, en els darrers 3 kilòmetres, els participants correran pel barranc del Juncar fins al camí de La Verneda i de tornada per la pujada de la depuradora, amb un desnivell de 35m aproximat i una distància de 3km.
DUATREMP
 
L’entitat organitzadora espera que la proposta tingui èxit i es pugui consolidar com un esdeveniment anual més entre els que se celebren regularment al territori, atès que aquesta modalitat encara no té representació en aquestes terres.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 190 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×