TRAIL CARLAC 2018 any amb 4 curses

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TRAIL CARLAC 2018 any amb 4 curses

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de Trail Carlac, aquest any amb 4 curses, 2 dissabte i 2 diumenge.

El dissabte, 16 de juny, es disputarà la Montlude SkyMarathon amb 43Km i 4300m D+ (puntuable amb 3 punts UTMB) i la Montlude SkyRace amb 26Km i 2500m D+ (puntuable amb 1 punt UTMB).El diumenge, 17 de juny, es disputaran les 2 curses més populars, el Bosc de Carlac amb 19Km i 1200m D+ i la Vila de Les amb 9Km i 550m D+, aquesta darrera també oberta per caminants.

Tots els recorreguts estan exquisidament escollits i transcorren per zones d’alt valor natural, cultural i històric, la sortida es farà a la Plaça deth Haro de Les on es realitza la crema del Haro declarat Bé Immaterial per la UNESCO.

L’hivern ha sigut llarg i dur, on la presència de neu ha fet modificar algun tram a la organització i la caiguda d’arbres ha fet que el treball de manteniment hagi sigut molt dur, però les curses del dissabte mantindran la pujada al Montlude, es a dir en els primers 10Km els corredors sumaran 2KV.

Les inscripcions online es tanquen el dijous 14 de juny, encara que es podran realitzar presencials el mateix dia de la cursa, tant per les curses de dissabte com per les de diumenge.

A la web www.trailcarlac.com podran trobar tota la informació de la cursa, horaris i material obligatori. A la pàgina de Facebook de Trail Carlac (www.facebook.com/trailcarlac) es van penjant les últimes informacions i notícies.

Neu

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per veïns de Les amb el patrocini de l’Ajuntament de Les i la col·laboració dels ajuntaments de Bossòst, Bausen i  Canejan, també amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran i la Diputació de Lleida.  

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic |Sense puntuar|
Carregant ... - 954 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×