S’obren les inscripcions per participar al torneig de videojocs que se celebrarà en la jornada lúdica ‘Temps de jugar’

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’obren les inscripcions per participar al torneig de videojocs que se celebrarà en la jornada lúdica ‘Temps de jugar’

Avui divendres 6 de desembre s’obriran les inscripcions per a poder participar en la tercera edició del torneig de videojocs Seu del Videojoc que se celebrarà el 28 de desembre en el marc de la jornada lúdica adreçada al públic juvenil i familiar ‘Temps de Jugar’, que tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell.

En aquest torneig, que és gratuït, se celebraran tres tipus de competicions: FORTNITE, FIFA’20 PS4 i CLASH ROYALE. Per participar-hi cal fer inscripcions a través del web https://whatyouplay.ad No hi ha límit d’edat, però els nens i nenes menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. També hi haurà un espai per jugar amb el JUST DANCE.

La Seu del Videojoc també repartirà premis: un primer premi amb un xec regal valorat en 50€ i un segon premi amb un xec regal valorat en 20€.

Temps de jugar

‘Temps de jugar’ vol ser una jornada on tothom pugui gaudir jugant, tot descobrint els diferents tipus de jocs que hi ha més enllà de les pantalles. Així, els i les participants en aquesta novedosa proposta lúdica també hi trobaran jocs de taula; jocs tradicionals (escacs, botifarra, brisca, parxís); i jocs de fusta. També tindrà lloc un taller de cuina, a càrrec d’Espora Events.

torneig de videojocs
torneig de videojocs

En aquesta jornada lúdica també es comptarà amb diferents propostes de tallers i dinàmiques dirigides al públic familiar sota el títol ‘Sabem jugar?’, que anirà a càrrec del psicòleg Miquel Alet, amb l’objectiu de conscienciar als i les joves sobre un bon ús dels videojocs. Al respecte, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell oferirà material informatiu per alertar dels perills que tenen les xarxes socials, es facilitarà adreces de webs per jugar i aprendre, com Internet segura o ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Per a dur a terme les diferents activitats es comptarà amb la col·laboració del Club d’Escacs la Seu d’Urgell, l’Associació del joc ALLAU i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell.

Durant la jornada Temps de jugar s’aprofitarà també per presentar públicament una càpsula publicitàriaconfeccionada entre la Gent Gran i els alumnes dels PTT– i que tracta sobre el perill que comporten de les xarxes socials i de les pantalles.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 77 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×