Territori eixamplarà el pont de la C-13 a l’entrada de Llavorsí per a millorar la seguretat viària

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Territori eixamplarà el pont de la C-13 a l’entrada de Llavorsí per a millorar la seguretat viària

  • El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, anuncia que el Departament licitarà aquesta primavera les obres, que compten amb una inversió prevista de prop de 600.000 euros
  • Els treballs s’executaran durant el primer semestre de l’any que ve

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha explicat avui a Llavorsí que el Departament eixamplarà el pont de la C-13 sobre la Noguera Pallaresa a l’entrada de Llavorsí per a millorar la seguretat viària. Territori iniciarà la licitació de les obres corresponents aquesta primavera, amb una inversió prevista de prop de 600.000 euros. Es preveu executar els treballs durant el primer semestre de l’any que ve.

Actualment, el pont té dues voreres a banda i banda del pont, que té 40 metres de longitud, d’1,2 metres d’amplada. El projecte, que dona resposta a una petició del municipi, consisteix en l’eixamplament de l’estructura per a dotar-la d’una vorera de 2 metres, que s’ubicarà al costat aigües amunt. Així mateix, s’adequaran els ampits existents. D’aquesta manera, l’obra permetrà millorar la mobilitat en aquest entorn i afavorir la seguretat viària.D’altra banda, també en aquest entorn de la C-13, el Departament té en redacció un projecte per a la millora de l’estabilitat de talussos i de protecció contra despreniments en el tram entre Rialp i Llavorsí. La inversió prevista és de 2,2 MEUR.

Actuacions a la C-28

Pel que fa a una altra important via de comunicació al Pallars Sobirà, la C-28, el Departament ha desplegat en els últims anys diverses actuacions tant en aquesta comarca com a la Val d’Aran, amb obres per a millorar-ne el traçat i per a facilitar la mobilitat.

Territori eixamplarà el pont

Actualment, està treballant en el projecte d’implantació de barreres antiallaus a Alt Àneu, amb una inversió prevista de 4 MEUR i, recentment, ha finalitzat un estudi d’alternatives de proteccions enfront les allaus de neu a la carretera C-28 que es prendrà com a base per a impuls d’actuacions addicionals.

Finalment, Territori està estudiant la millora del traçat de la C-28 a Sorpe, l’últim tram que queda per a condicionar de la C-28.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic |Sense puntuar|
Carregant ... - 93 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×