Oberta la convocatòria per la tercera edició del Concurs de Microrelats inspirats en la Vall Fosca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Oberta la convocatòria per la tercera edició del Concurs de Microrelats inspirats en la Vall Fosca

Organitzat pel Museu Hidroelèctric de Capdella, els relats es poden enviar fins al 28 de juny i un jurat format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac, decidirà els tres guanyadors

El tercer Concurs de Microrelats de la Vall Fosca ja ha obert el seu període d’inscripcions. La iniciativa, organitzada pelMuseu Hidroelèctric de Capdella per promocionar la Vall Fosca, valorarà els escrits inspirats en aquesta zona del Pirineu lleidatà. Els relats, que han de tenir com escenari principal la Vall Fosca, poden ser com a màxim de 300 paraules i s’han d’entregarabans del 28 de juny.

El veredicte s’anunciarà públicament el dia 29 de juliol a la pàgina de Facebook del Museu Hidroelèctric de Capdella (www.facebook.com/Museu-Hidroelectric-Capdella) i a la seva pàgina web (http://www.torredecapdella.org/). L’acte de lliurament dels premis serà el dia 3 d’agost a les 19.30 hores al Museu Hidroelèctric de Capdella. El jurat, format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac, decidirà elstres guanyadors, que es portaran 595 € i un trofeu pel primer premi, 357 € pel segon i 238 € pel tercer.

El concurs, organitzat pel Museu Hidroelèctric de Capdella (Ajuntament de la Torre de Capdella) té l’objectiu de promocionar a través de l’escriptura i la lectura la marca Vall Fosca, territori pirinenc que comença a 800 metres. El poble més alt és Capdella que es troba a 1.420 metres d’altitud i tanca el conjunt de 19 nuclis rurals que conformen la Vall Fosca: la Pobleta de Bellveí, Estavill, Envall, Antist, Castell-estaó, Beranui, la Plana de Mont-ros, Astell, Obeix, Aguiró, Paüls, Pobellà, Mont-ros, Molinos, la Torre de Capdella, Aiguabella, Espui i la Central de Capdella.

El riu Flamisell fa d’eix de la vall. Durant el seu recorregut, es pot gaudir d’un paisatge constantment canviant que ens porta fins al capdamunt de la Vall Fosca, on hi ha el telefèric que dóna accés al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i on es poden visitar més de 30 estanys.

Els relats, que tenen com a escenari principal La Vall Fosca, s’editaran en un llibre en un termini de cinc anys. L’Ajuntament de la Torre de Capdella organitza des de fa 13 anys un concurs de fotografia. Aquestes imatges serviran per acompanyar aquesta publicació.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 113 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×