CANVIS A LES ANTENES DELS TELEVISORS DE TREMP PER PERMETRE L’ARRIBADA DEL 5G

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CANVIS A LES ANTENES DELS TELEVISORS DE TREMP PER PERMETRE L’ARRIBADA DEL 5G

Caldrà resintonitzar alguns canals de la TDT

A partir d’aquest 14 de novembre s’estan fent, progressivament, alguns canvis en les freqüències dels canals de TDT de les televisions que dependran de l’orientació de l’antena a la qual estan vinculades.

Aquests canvis afecten a diversos punts del nostre municipi, per aquest motiu cal que la ciutadania realitzeu algunes comprovacions per tal de poder continuar veient correctament tots els canals de televisió:

  • Als habitatges unifamiliars o edificis de fins a tres o quatre habitatges, un cop s’hagi produït l’encesa dels nous canals, només caldrà fer una resintonització a través del comandament a distància del televisor.
  • En el cas dels edificis més grans, de més de tres o quatre habitatges, en canvi, serà necessari contactar amb una empresa instal·ladora de telecomunicacions homologada perquè facin les adaptacions necessàries a l’antena. Un cop fet això, cada veí o veïna haurà de resintonitzar els canals al seu televisor.

En molts casos es disposarà d’uns mesos per realitzar aquests canvis, durant els quals els canals de televisió emetran en simulcast, és a dir simultàniament per la freqüència antiga i la nova. La majoria de canals locals, però, canviaran directament de canal, i tampoc hi haurà simulcast pels canals nacionals i estatals en alguns centres emissors.

Per a més informació podeu consultar la web de la Generalitat de Catalunya on explica aquest procés: https://mitjansdecomunicacio.gencat.cat/ca/temes/televisio/segon-dividend-digital/

O trucar al 012

TELEVISORS DE TREMP
CANVIS A LES ANTENES DELS TELEVISORS DE TREMP PER PERMETRE L’ARRIBADA DEL 5G

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 151 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×