TAVASCAN TANCARÀ AQUEST CAP DE SETMANA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN TANCARÀ AQUEST CAP DE SETMANA UNA TEMPORADA DE XIFRES POSITIVES

· Es podria arribar gairebé als 9.000 forfets emesos i als 15.000 visitants al llarg d’aquests 4 mesos

· Als bons resultats hi contribueix la bona acceptació de l’Esport Blanc Escolar que ha fet augmentar l’afluència d’esquiadors de nòrdic a l’Estació· L’Estació clourà la temporada aquest diumenge, 27 de març

 

L’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan viurà aquest 2015-2016 una temporada amb unes xifres molt positives, tant pel que respecta a la venda de forfets com a l’afluència de públic. Això s’ha combinat amb unes nevades copioses, però no excessives, que han permès haver de tancar tan sols 4 dies al llarg d’aquests 4 mesos.

tavascan6
Fotografia de Anaïs Sol

D’aquesta manera, s’espera que se superin de llarg els 9.000 forfets emesos i que també s’arribin als 15.000 visitants. Unes xifres molt positives que augmentaran si es confirma la plena ocupació i bones previsions que hi haurà a la Vall durant aquesta Setmana Santa. Tot i que les xifres concretes es donaran a conèixer pròximament un cop estiguin recopilades totes les dades, ja es pot avançar que la bona acceptació de l’Esport Blanc Escolar ha estat una iniciativa que ha sumat una gran afluència d’esquiadors de nòrdic a l’Estació durant aquests mesos.

D’aquesta manera, aquest diumenge, 27 de març de 2016, es clourà una de les millors temporades dels últims anys en diversos àmbits: públic, venda de forfets, dies d’obertura, etc.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.231 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×