TAVASCAN REP MÉS DE 5.000 VISTANTS DURANT EL PERÍODE NADALENC

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Les condicions de la neu han assegurat aquest inici de temporada en unes condicions òptimes i el nombre d’usuaris ha tornat a experimentar una nova tendència ascendent

Tavascan ha tornat a viure una bona temporada nadalenca i, des del passat dilluns 28 de desembre de 2015, fins el 6 de gener de 2016, s’han despatxat més de 3.600 forfets d’alpí i nòrdic i l’Estació ha estat visitada per més de 5.000 persones.

Aquestes xifres són comparables a les de fa dues temporada, on l’Estació va registrar un increment del 40% respecte els anys anteriors. Per tant, els visitants es tornen a situar en la franja alta de les últimes temporades continuant amb la tendència alcista de 2013-2014.

Paral·lelament, les nevades dels últimes dies estan deixant uns bons gruixos de neu a l’Estació, la qual cosa assegura la continuïtat d’unes bones condicions per a la pràctica de l’esquí o d’altres activitats relacionades amb la neu. Per exemple en el dia d’ahir – dimecres, 6 de gener- es van afegir més de 35 cm. de neu nova.L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística,
així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

tavascan estacio

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,37 de 5 - 19 Vots
Carregant ... - 1.310 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×