TAVASCAN OBRE LES PISTES D’ALPÍ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN OBRE LES PISTES D’ALPÍ

El passat dilluns ja van entrar en funcionament tots els circuits de nòrdic, la cinta de debutants i els usos recreatius

L’Estació ha activitat tots els protocols de seguretat sanitària en la lluita contra la pandèmia pel Covid 19

A partir d’aquest dijous, 17 de desembre, Tavascan ha obert completament totes les seves instal·lacions. Dilluns passat es van posar en funcionament tots els circuits de nòrdic, la cinta de debutants i els usos recreatius de l’Estació, i a partir d’avui, també s’han posat al servei dels usuaris les pistes d’esquí alpí.

D’aquesta manera, Tavascan té tots els seus equipaments i circuits de neu disponibles. A més, tots els protocols s’han adaptat especialment per garantir la seguretat necessària arran de  la pandèmia sanitària.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.

TAVASCAN OBRE LES PISTES
TAVASCAN OBRE LES PISTES
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 131 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×