TAVASCAN INICIA LA VENDA DE FORFETS DE TEMPORADA D’ESQUÍ NÒRDIC

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN INICIA LA VENDA DE FORFETS DE TEMPORADA D’ESQUÍ NÒRDIC

Els usuaris que adquireixin els forfets de nòrdic abans del 18 de novembre gaudiran d’un 20% de descompte

L’estació d’alta muntanya de Tavascan acaba de posar en funcionament a través del seu web la venda dels forfets de temporada d’esquí nòrdic amb grans avantatges.

Els descomptes s’aplicaran fins el 18 de novembre i els seus beneficiaris gaudiran d’un 20% de descompte en la seva compra anticipada. D’aquesta manera, el preu de forfet de temporada és de tan sols és de 96 euros pels adults i de 48 en la modalitat infantil (fins a 12 anys).  Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a “Tot nòrdic” la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’Erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.

Aquest forfait també gaudeix d’altres bonificacions i, a més, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfait còmodament a casa seva.

Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan (http://www.tavascan.net).

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els circuits inclusius.

tavascan3

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 197 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×