Actualització del tancament de pistes forestals del 15 al 19 d’octubre per treballs de conservació del patrimoni natural d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Actualització del tancament de pistes forestals del 15 al 19 d’octubre per treballs de conservació del patrimoni natural d’Aran

El Conselh Generau d’Aran realitza actuacions a les pistes forestals dins dels treballs de millora i conservació dels accessos al patrimoni natural i cultural de la Val d’Aran.
Previsió de talls setmana del 15 al 19 d’octubre:
La pista de St. Joan, de Varradòs a Vilamòs romandrà tallada durant les 24h del dia de dilluns a divendres.

La pista de Varradòs, del creuament d’Arròs fins a Bordes dera Artiga, tindrà talls puntuals dilluns i dimarts d’entre 10 minuts i un quart d’hora de durada, i de dimecres a divendres la pista romandrà tallada de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h.

Les pistes de l’Artiga de Lin, del Pònt deth Còc a l’aparcament de l’Ermita i fins al Pla de l’Artiga romandran tallades de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h de dilluns a divendres.
La pista de Mina Victòria, d’Arres de Sus a la Bassa d’Arres estarà tallada dilluns i dimarts de 8:00 a 13:00 i de 14:30 a 19:30h, i de dimecres a divendres tindrà talls puntuals d’entre 10 minuts i un quart d’hora de durada.

La pista de Mina Victòria, de la Bassa d’Arres a Bossòst tindrà talls puntuals d’entre 10 minuts i un quart d’hora de durada, de dilluns a divendres.

La pista de Valarties, del Pònt de Valarties al Pla de Nera, romandrà oberta tota la setmana.
Dissabte i diumenge les pistes estaran obertes a la circulació de manera normal.

Veure gràfic adjunt
Les actuacions a les pistes forestals dels treballs de millora i conservació dels accessos al patrimoni natural i cultural de la Val d’Aran, les porta a terme el Conselh Generau d’Aran amb la col·laboració del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya a través del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Talls-Setmanals-VA

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 192 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×