Tancament per trasllat de la Biblioteca Pública de Sort

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tancament per trasllat de la Biblioteca Pública de Sort

Us informem que a causa de necessitats imprevistes de calendari de les empreses subministradores del mobiliari de la nova biblioteca comarcal del Pallars Sobirà s’avança el tancament per trasllat, que es fa efectiu des d’aquest dilluns 10 de juliol.

La bústia de retorns 24h continuarà disponible fins a l’obertura de la nova biblioteca comarcal, prevista per aquesta tardor. Si teniu reserves de préstec interbibliotecari pendents o en trànsit ens posarem en contacte amb vosaltres per gestionar la seva recollida.Mentre la biblioteca romangui tancada podeu llegir els nostres diaris i revistes al Casal Cívic i Comunitari de Sort, que estarà obert tot l’estiu com a refugi climàtic.

Recordeu també que disposeu dels serveis de préstec electrònic gratuït de llibres, diaris, revistes, còmics, música i cinema BiblioDigital i eFilm; si no teniu accés us podeu donar d’alta seguint aquestes instruccions o poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu-e info@bibliosort.cat per gestionar la incidència.

Tancament per trasllat
Tancament per trasllat de la Biblioteca Pública de Sort

Lamentem profundament les molèsties que aquesta circumstància us pugui ocasionar; esperem atendre-us ben aviat a la nova biblioteca comarcal del Pallars Sobirà, gràcies i bon estiu!

Notícies del Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 395 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×