L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un taller per a la recerca de feina adreçat a joves de 16 a 29 anys

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un taller per a la recerca de feina adreçat a joves de 16 a 29 anys

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un taller pràctic i gratuït per a la recerca de feina el aquest pròxim dijous 14 de juny, a partir de les dos quarts d’onze del matí, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

L’objectiu del taller consisteix a oferir eines i recursos als i les joves per millorar les seves competències professionals amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i afrontar el procés de recerca de feina amb èxit, aprofitant l’oferta laboral que existeix durant la temporada d’estiu al nostre territori i on molts dels joves busquen feina durant el període de vacances.

El taller va adreçat a persones joves entre 16 i 29 anys que estiguin en situació de recerca de feina o que busquin un canvi professional i vulguin ampliar les seves eines de recerca, pel que fa a millorar el currículum vitae i com superar una entrevista de feina.

Estructura del taller: dues parts

A les 10.30 hores: 10 consells per millorar el teu currículum vitae

El currículum vitae és l’eina que ens farà aconseguir una entrevista de feina i per tant ha d’atraure la màxima atenció possible fent despertar l’interès a la persona que ens entrevista. En aquest taller es donaran a conèixer 10 consells per aconseguir-ho.

A les 11.45 hores: Elevator pitch

En aquesta segona part es pretén aconseguir que els i les joves participants entrenin les seves habilitats per a construir el seu “elevator pitch”, un discurs breu i concís per captar l’atenció de la persona que ens entrevista, i aplicar-ho en una entrevista de feina.

Per a més informació es pot contactar amb l’Oficina Jove de forma presencial, a través de telèfon 973 35 56 08, per whatsapp al 607 866 902 o bé per correu electrònic a treball.alturgell@oficinajove.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 195 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×