TALARN. CUCA DE LLUM 2015

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
cuca de llum
cursa nocturna cuca de llum

El dissabte 10 d’Octubre, Talarn ha celebrat la 5a Cuca de Llum amb un total de 161 participants, consolidant-se com una de les curses de referència de la comarca. La prova nocturna, inclosa dins de la 4a Lliga Pallaresa de curses de muntanya “Correpallars” és l’única que es disputa de nit amb un recorregut de 25,5 km i 1.450 metres de desnivell positiu que transcorre per les poblacions de Talarn, Gurp, Santa Engracia, Collada de Castellet i retorn a Talarn. L’espectacularitat de la cursa, on es contempla un seguit de punts il·luminats per tot l’itinerari simulant cuques de llum, fa que molts veïns de la comarca s’hagin desplaçat a Talarn per gaudir d’una jornada lúdic-esportiva.
També va tenir lloc la 4ª Cuqueta de Llum amb un total de 60 participants fins a 14 anys, amb un recorregut de 2km per dins del municipi, on es vol donar a conèixer les curses als mes petits.
En la modalitat competitiva el més ràpid en categoria masculina ha estat GERARD JOVE RIART de Pont, complementen el podi Eduard Fornaguera Baldrich i Xavier Solsona Novell. En categoria femenina NEUS CODINA ALES del club SICORIS – CEMP de Menàrguens primera posició, complementen el podi femení Neus Vidal Puchades i Montse Masip Aragones. El Premi Cervesa C-TRETZE va ser per Gerard Jover Riart. Cal destacar la gran afluència de participants en la modalitat no competitiva de caminadors amb un total de 59 inscrits i que els ha permès fer-la amb més tranquil·litat, assaborint la fresca de la nit.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,60 de 5 - 15 Vots
Carregant ... - 1.765 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×