Grans esportistes donen suport a la 6a Corsa dera Hemna Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Grans esportistes donen suport a la 6a Corsa dera Hemna Val d’Aran


Edurne Pasaban com Lydia i Maria Iglesias participaran a la 6a Corsa dera Hemna el proper diumenge

El proper diumenge 10 de març es celebra la 6a edició de la Corsa dera Hemna Val d’Aran a la que aquest any nombroses esportistes de primer nivell li donen suport.


Les esportistes són les jugadores de la primera plantilla del RCE Espanyol Femení; la rider paralímpica medalla de bronze als Jocs Paralimpics PyeongChang 2018, Astrid Fina; Sandra Gómez, pilot de Trial i Enduro Campiona del Món de superenduro; l’alpinista Edurne Pasaban, la primera dona a la historia a ascendir als 14 vuitmils; i les esquiadores d’esquí de fons araneses María i Lydia Iglesias. A més tant Edurne Pasaban com Lydia i Maria Iglesias participaran a la 6a Corsa dera Hemna el proper diumenge.


Totes elles han enregistrat vídeos en els que animem a tothom a donar suport als actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones i a participar en la 6a Corsa dera Hemna Val d’Aran del diumenge 10 de març.


La Corsa dera Hemna és organitzada pel Servici d’Informacion e Atencion ara Hemna (SIAH) del Conselh Generau d’Aran en col·laboració amb el Conselh Esportiu de la Val d’Aran i l’Associació Volentaris Val d’Aran dins dels actes organitzats en motiu del Dia Internacional de les Dones.


A la 6a Corsa dera Hemna, que és oberta a tothom, es donaran tres premis per les següents categories: Absoluta dones; Juvenil; Sènior; Màster 30; Màster 40; Màster 50; Absoluta homes.


Les inscripcions online ja es poden formalitzar a: https://inscripcions.cat/corsaderahemna2019/
Les inscripcions també es podran realitzar presencialment el divendres 8 i dissabte 9 de març a la tarda de 17 a 20 hores a la seu del Conselh Generau d’Aran on es podran recollir els dorsals i la samarreta de la Corsa.
El preu de la inscripció és de 3€.


La sortida i l’arribada de la Corsa es farà a la plaça del Conselh Generau d’Aran. L’horari de sortida de la 6a Còrsa dera Hemna serà a les 11h del dia 10 de març de 2019.
Us animem a participar!

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 120 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×