Tomás Barata (CEVA) 3r en GS i 4t a SL de Sugarloaf classificat per als Nationals USA de Colorado

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tomás Barata (CEVA) 3r en GS i 4t a SL de Sugarloaf classificat per als Nationals USA de Colorado Dani Larriu 4t i Aran Clotet 8a en el GS del XXIII Top CAEI

Tomás Barata esquiador del Club CEVA va realitzar una gran actuació en les finals de la Costa Est d’USA, a Sugarloaf, a l’estat de Maine, on va aconseguir pujar al podi amb la 3a posició en el GS i la 4a al SL, resultats amb els quals va aconseguir la classificació directa per als Nationals USA que se celebraran del 30 de març al 6 d’abril a Colorado.

D’altra banda, Dani Larriu i Aran Clotet del Club CEVA, van participar aquest cap de setmana a la XXIII edició del Top CAEI disputat al Estadium de Beret. Al GS masculí, Dani Larriu, va acabar en 4ª posició, mentre que Aran Clotet va acabar 8a en el GS femení. Arrieta Rodríguez, esquiadora formada al CEVA, es va classificar 5a en GS.Els esquiadors i esquiadores del Club CEVA van tenir l’oportunitat d’assistir juntament amb els seus entrenadors i familiars a GrandValira a les finals de la Copa del Món FIS d’Esquí Alpí 2019 on els 25 millors esquiadors de cada especialitat del circuit mundial es van disputar els títols en les disciplines d’eslàlom, eslàlom gegant, supergegant i descens, tant en categoria masculina com femenina.

Els nois i noies del CEVA van gaudir amb la victòria de la nord-americana Mikaela Shiffrin que va tornar a demostrar perquè és la número 1 mundial de l’esquí femení i l’actuació de l’austríac Marcel Hirscher que va aixecar el seu 20è Globus de vidre a la Copa del Món.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 281 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×