El Geoparc Orígens lliura a Soona Films el primer premi per al vídeo promocional “Un viatge en el temps”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Geoparc Orígens lliura a Soona Films el primer premi per al vídeo promocional “Un viatge en el temps”

  • El vídeo promocional del Geoparc Orígens va ser guanyador del primer premi al Festival de Cinema de la Xarxa mundial de Geoparcs.
  • El premi és un reconeixement a nivell internacional on es van presentar més de 70 vídeos candidats de Geoparcs de tot el món.
  • “Un viatge en el temps” és el títol del vídeo promocional del Geoparc Orígens que mostra els diferents atractius geològics, culturals i turístics d’aquest territori reconegut per la UNESCO.

El Geoparc Orígens va lliurar ahir el primer premi del Festival de Cinema de la Xarxa mundial de Geoparcs a Soona Films, productora del vídeo promocional del Geoparc.

En aquest acte, inclòs dins la VI Setmana dels Geoparcs Europeus, s’han visualitzat altres vídeos produïts també per Soona films i que s’usen com a eines de promoció del Geoparc Orígens. En total 4 càpsules temàtiques sobre la geologia en sentit general, el món dels dinosaures, les festes i tradicions, i les activitats que es poden fer al Geoparc. Finalment, s’ha visualitzat el vídeo de l’entrega de premis amb el vídeo guanyador “Un viatge en el temps”, que és una mostra de la riquesa patrimonial del Geoparc.El premi, valorat amb 3000 euros, dona reconeixement a la feina feta en l’elaboració d’aquest vídeo que ha resultat guanyador entre més de 70 vídeos participants de geoparcs de tot el món.

El vídeo es pot trobar tant a la pàgina web del Geoparc www.geoparcorigens.cat com al al canal de Youtube del Geoparc Orígens: https://www.youtube.com/watch?v=r8nawTdFGn8

“Un viatge en el temps” va ser gravat entre el 2018 i 2019 i va comptar amb el finançament de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Soona Films
El Geoparc Orígens lliura a Soona Films
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 386 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×