SOBRE EL 2014

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Diguem primer de tot, que el 2014 és un any de trànsit fins la problemàtica i convulsiva etapa corresponent al 2015 en que forts terratrèmols sacsejaran tot allò que té a veure amb el signe de Capricorn (la societat, la banca, el govern, l’administració i els funcionaris de l’Estat, amen de les tendències socials i professionals actualment imperants) i, també, amb el signe d’Àries, mitjançant una nova i ràpida reorientació en la manera de fer les coses. Les revolucions socials i els canvis sobtats i dràstics en totes aquelles àrees ja esmentades, estaran a l’ordre del dia i més d’un banc i d’un govern cauran entre tanta convulsió.

Ara, tot aquest any del 2014, les coses es comencen a preparar, a gestar-se, a parlar-se dins de petits grups, fora de l’àmbit de la política, que cada vegada seran més nombrosos i més actius. De moment la banca i les grans empreses sembla que se n’han sortit, sembla que la recessió s’ha acabat, que la feina comença a ocupar aturats, però no us en fieu en absolut perque els que així us parlen us enganyen; simplement necessiten més temps i més pau social per portar endavant els seus plans, doncs, els temps que venen seran de pobresa i de pèrdua de drets socials per a la majoria de la gent. L’economia encara revifarà però només per els més rics ja que els salaris i els beneficis socials seguiran minvant per a la majoria, que és el pla establert des de ja fa bastants anys per el Capital.

Malgrat l’anterior, el Capital té totes les de perdre ja que, poc a poc i potser desprès de multitudinàries revolucions socials, la nova era, les noves formes de veure el món, una nova gestió i distribució dels recursos mundials s’imposarà però, això si, no abans del 2026 per arribar a la seva màxima expressió i predomini global.Entre altres factors a tenir en compte per aquest 2014 i els propers anys, és l’entrada del planeta Urà, el significador dels nous punts de vista, de la ciència i els seus avanços i de la voluntat social, dins el signe d’Àries, el significador del principi després del final de l’anterior i d’una voluntat social enfocada a canviar el món, a reorientar la voluntat cap una altre camí i cap un altre entorn social i cap una nova forma de fer les coses a nivell social; recordeu que Àries és el signe del guerrer però, sobretot, del conquistador de noves terres i, en aquest cas (a Aquari) de noves formes d’actuar, de viure i de pensar. També l’entrada de Neptú dins del signe en que ell és regent -Peixos-, indica el predomini en els propers anys de la mística, de l’aspecte religiós, del comportament caritatiu i col·laborador amb els altres a nivell d’humanitat, és a dir, la tendència social a un esperit d’ajuda mútua i un interès creixent per tots aquells que ho passen malament, que són perseguits o que pensen idealment en un nou món més proper de la caritat que dels guanys. És molt possible també que, l’Església, o la religió en general, tingui un paper determinant en aquest canvi de l’ordre mundial.

Finalment, la quadratura (aspecte inharmònic entre Urà i Plutó (el gran destructor i reconstructor) serà el que, dins el 2015, començarà a fer girar la truita, truita això si, que tardarà en coure’s com hem dit abans i que, molt possiblement, no acabarà d’estar ben cuita fins el 2026.

Jaume Gibert/ Astròleg 606 848 644  gibert-vidal@hotmail.com – Figuerola d’Orcau  – Consultes d’Astrologia i cursos de Kàbalah, Astrologia i Tarot.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,73 de 5 - 15 Vots
Carregant ... - 2.477 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×