Victòria de Guillermo Meire del Club CEVA al SL U16 del IX Trofeu Espot Esquí

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Victòria de Guillermo Meire del Club CEVA al SL U16 del IX Trofeu Espot Esquí


Gran segona posició d’Hugo Soler Duffo després de guanyar la segona mànega del Gegant U16 a Espot
L’equip de Freeride Jordi Tenas dominador del FWQ** de l’Eldorado Freeride Junior Boi Taull amb la 1a posició de Martina Rufin i la 3a i 4a posició per Teo Carné i Alejandro Soler
Marc Montes del Club CEVA vencedor en la 1a edició de l’espectacular Era Nocturna a Baqueira Beret

Grans resultats per als esquiadors del Club CEVA aquest cap de setmana a les diferents competicions disputades en què han participat.


L’esquiador del Club CEVA Guillermo Meire García es va proclamar vencedor del SL U16 del IX Trofeu Espot Esquí. Per la seva banda Hugo Soler Duffo Martínez es va classificar en 2a posició en el Gegant U16 d’Espot després de guanyar la segona mànega.

Cal destacar els meritoris resultats d’Eugene Brotons Batista 6a i Emma Del Rio Sergi 7a en el Gegant femení. Pablo Pleguezuelos Rico va ser 11è en el Gegant masculí i Jan Jorge Berge es va classificar en la 13a posició. Al SL U16 Eugene Brotons va ser 9ª.


També aquest cap de setmana després de ser ajornat s’ha disputat el FWQ** de l’Eldorado Freeride Junior 2019 de Boi Taüll en el qual l’equip de Freeride Jordi Tenas del Club CEVA va resultar el clar dominador amb la 1a posició de Martina Rufin en categoria femenina i la 3a posició de Teo Carné, la 4a d’Alejandro Soler i la 6a d’Unai Huidobro en categoria masculina.


En l’espectacular primera edició de la cursa Era Nocturna celebrada el cap de setmana a Baqueira Beret l’esquiador del Club CEVA Marc Montes va ser el guanyador després de disputar el Gegant classificatori del matí i alçar-se amb la victòria en l’emocionant Eslàlom paral·lel a la tarda.

Info i fotos: Club CEVA


FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 111 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×