La prova de Supergegant obre els FIS Para Alpine Ski 2023 a l’estació catalana d’Espot

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La prova de Supergegant obre els FIS Para Alpine Ski 2023 a l’estació catalana d’Espot 

Espot Esquí acull del 20 al 29 de gener els mundials FIS Para Alpine Ski 2023, un certamen en què participen 87 atletes de 26 països

S’han proclamat guanyadors de la prova la italiana Chiara Mazzel (Vision Impaired), l’anglès Neil Simpson (Vision Impaired), la sueca Ebba Aarsjoe (Women Standing), l’australià Markus Salcher (Men Standing), l’alemanya Anna-Lena Forster (Women Sitting) i el japonès Taiki Morii (Men Sitting)Les condicions meteorològiques han millorat significativament i el vent ha donat treva a l’estació d’Espot, que amb un sol radiant ha acollit la primera prova del campionat tres dies més tard del previst.

Avui, 23 de gener, s’ha disputat la primera de les competicions dels FIS Para Alpine Ski World Championships 2023, la prova de Supergegant en les categories masculina i femenina a la Pista Bosc 2 de l’estació Espot Esquí, després que les condicions meteorològiques milloressin significativament envers els darrers dies i les fortes ràfegues de vent donessin una treva als mundials. 

La categoria femenina ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a la Supergegant i ho ha fet amb les atletes invidents acompanyades pels seus guies. Així, al segment Vision Impaired, s’ha proclamat guanyadora l’esquiadora italiana Chiara Mazzel, que acompanyada del guia Fabrizio Casal ha obtingut una marca de 1:00.40. Pel que fa a la guanyadora de la categoria Women Standing, l’esquiadora que ha aconseguit el podi ha estat la sueca Ebba Aarsjoe (1:00:91), mentre la guanyadora de la categoria Women Sitting ha estat l’alemanya Anna-Lena Forster (1:07:57).

Ski 2023
@photoset_es-Toni_Grases

En la categoria masculina, el podi del segment Vision Impaired l’ha encapçalat l’esquiador anglès Neil Simpson (56:66) acompanyat pel seu guia Rob Poth. En Men Standing, l’esquiador guanyador ha estat l’australià Markus Salcher (56:95), i en Men Sitting, el podi ha estat encapçalat pel japonès Taiki Morii (56:98). Els resultats complets es poden consultar en aquest enllaç. 

Avui a les 17:00h, com cada dia durant els 9 dies de competició, l’Ajuntament d’Espot acollirà la Captains Meeting, la reunió diària en què els membres de la FIS donen a conèixer la Start List de l’endemà. La prova que es disputarà demà 24 de gener és l’Alpine Combined. Nota per a l’editor: aquesta informació també s’actualitzarà en aquest mateix document a partir de les 18:00h.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 490 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×