PROGRAMA DE LA SETMANA DE LA LECTURA 2019 ESTERRI D’ÀNEU

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PROGRAMA DE LA SETMANA DE LA LECTURA 2019 ESTERRI D’ÀNEU

 Divendres 22 de març:

19h. Sala d’Actes de l’Ajuntament. Inauguració de la Setmana de la Lectura amb la xerrada Llegir més enllà dels llibres, a càrrec de Thor Sanabria i Xavi Monterde.

Dissabte 23 de març:

10h – 14h. Taller d’escriptura sobre el relat històric, a càrrec de Raquel Picolo. És obligatori inscriure’s enviant un mail abiblioteca@esterrianeu.cat, places limitades a 15 persones. Si les condicions meteorològiques ho permeten, la primera sessió del taller d’escriptura tindrà lloc al poble d’Àrreu.
      10h – 14h. Biblioteca d’Esterri d’Àneu. Sessió de graffies. Cal inscriure’s al taller de graffitis a ja.cat/graffitis19     Cost: 5€.     Places limitades.

20h  Ecomuseu. Presentació del llibre Escriure sense por. Manual d’escriptura creativa, a càrrec de la seva autora, Raquel Picolo.

Diumenge 24 de març:

10h – 14h. Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu. Segona sessió del taller d’escriptura sobre el relat històric, a càrrec de Raquel Picolo. 

Dimarts 26 de març:

17h. Vestíbul de l’ajuntament. Presentació del conte-guia La dona alada i les feres del Cardós, a càrrec dels seus autors Jan Lengua i Blanca Doya. A continuació hi haurà una activitat creativa a càrrec de Noemí Busquets (per a nens a partir dels 7 anys) 

Dijous 28 de març:

20h. Ecomuseu. Xerrada Del rescat de persones al Mediterrano al rescat de la consciència ciutadana. A càrrec de Pau Pérez, coordinador de voluntaris i events de Proactiva Open Arms.

Dissabte 30 de març:

10h 14h. Biblioteca d’Esterri d’Àneu. Taller de pintura Serendipia, el plaer del gest, a càrrec de l’il·lustrador Sebastià Jordà.           

19h. Ecomuseu. Presentació del llibre Diccionari etnogràfic pallarès a càrrec de l’autor, Isaac Beà, i de l’il·lustrador, Sebastià Jordà.

22h. Ecomuseu. Sense sobretaula no hi ha revolució. Cultura crítica a traves de llibres, menjar i beure. Tasts de xocolata i cerveses amenitzat amb fragments de la literatura universal, a càrrec de David Palau. Activitat gratuïta, places limitades i per rigorós ordre d’inscripció. Per inscriure’s cal enviar un mail a biblioteca@esterrianeu.cat, indicant nom i cognoms, edat i telèfon. 

Dimarts 2 d’abril:

9h. Sala d’Actes de l’Ajuntament. Xerrada de la booktuber Mixa. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 234 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×