CAP DE SETMANA DE FIRA DEL CODONY 2023

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CAP DE SETMANA DE FIRA DEL CODONY 2023

Vuitanta expositors i una quinzena d’activitats programades per la Fira del Codony que compartirà espai amb la 2a edició de la Fira d’Esports de Muntanya

Dissabte 28 d’octubre, Tremp celebra la 22a edició de la Fira del Codony. Un any més, la gastronomia i l’artesania seran els pilars de la mostra més emblemàtica de la ciutat. Per segon any consecutiu, compartirem data i recinte firal amb la Fira d’Esports de Muntanya.La mostra sempre és un aparador de la gastronomia i artesania de proximitat i enguany comptarem amb més de 80 expositors. A banda de les tradicionals parades centrades amb el producte estrella, el codony, podrem trobar també una oferta àmplia i variada que va des dels embotits, l’oli d’oliva o els dolços fins a oficis artesans com orfebres, ceramistes o teixidors.

Les persones visitants hi trobaran, a més de les parades dels productors,  una programació diversa, on destaca el popular esmorzar amb allioli de codony,  llonganissa, pa torrat i vi del celler Vila Corona i el concurs d’allioli de codony. A banda la fira manté la complicitat amb les associacions i comerços de la ciutat que ofereixen activitats per a totes les edats.

Aquesta és una de les fires de tardor més reconeguda del territori que ajuda a posar en valor l’oferta gastronòmica pallaresa amb l’excusa d’un producte de temporada únic i a la vegada poc conegut.

La Fira del Codony forma part del festival CORDEVI i incorporarà tres activitats destacades del festival: d’una banda, el divendres 27 al vespre tindrà lloc el concert de “Celobert”, al centre històric, amb tast de productes de Sauvella i forn de pa Farré; al llarg de la jornada de dissabte es faran cinc passis de l’espectacle de dansa “Entre-vins”, amb tast de vi de Solana-Roivert; i diumenge al celler El Vinyer, actuarà el cantautor Guillem Roma, amb aperitiu de Casa Badia i tast de vins del mateix celler.

SETMANA DE FIRA
SETMANA DE FIRA

Des de l’any passat la Fira del Codony va de la mà amb la Fira d’Esports de Muntanya, una proposta de l’entitat Lo Podall que treballa per impulsar i recuperar senders per al ciclisme de muntanya al municipi.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 301 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×