El Consell Comarcal promou accions de sensibilització mediambiental dirigida als alumnes de 4t d’ESO

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Consell Comarcal promou accions de sensibilització mediambiental dirigida als alumnes de 4t d’ESO

Durant dues setmanes, l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha promogut diverses accions de sensibilització envers els residus amb alumnes de quart d’ESO de l’IES del Pont de Suert amb l’objectiu de fer veure als alumnes la importància de la correcta gestió d’aquests.

Com gestionar els residus a casa o què podem fer per millorar-ho són algunes de les xerrades que s’han realitzat a la seu i dependències del Consell Comarcal, acompanyades d’accions més directes com la recollida de residus per diferents zones del nucli del Pont de Suert o la revisió de papereres i contenidors per veure què s’aboca. Els alumnes han hagut de fer una valoració i seguiment dels mateixos residus que han anat generant al cap de les dues setmanes, fet que ha generat debat i reflexió i s’ha acompanyat amb el visionament del documental “Illes de plàstic als oceans”.

La presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, ha explicat la importància de col·laborar conjuntament amb els centres educatius per transmetre la necessitat de seguir treballant en la reducció dels residus entre les generacions més joves i ha recordat les xifres dels últims resultats de recollida de residus a les comarques de Lleida, que situaven l’Alta Ribagorça com la comarca amb millor percentatge en recollida de paper-cartó i amb un 47% en els percentatges de la recollida selectiva. Totes aquestes activitats s’emmarquen dins el programa “Servei Comunitari” promogut pel departament d’Educació i dirigit a l’alumnat de secundària obligatòria.

Es tracta d’una acció educativa, en el marc del currículum obligatori, que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

sensibilització mediambiental
sensibilització mediambiental
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 63 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×