Segona edició Concurs de Microrelats la Vall Fosca 2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Segona edició Concurs de Microrelats la Vall Fosca 2018
 
La segona edició del Concurs de Microrelats, que ja ha rebut una vintena d’originals, té l’objectiu de promocionar la Vall Fosca. A més, la iniciativa, organitzada també pel Museu Hidroelèctric de Capdella, valorarà els escrits inspirats en aquesta zona pirinenca. Els relats, que han de tenir com escenari principal La Vall Fosca, poden ser com a màxim de 300 paraules i s’han d’enviarabans del 29 de juny a l’adreça ajuntament@torrecapdella.ddl.net. A l’assumpte del missatge cal que hi consti “Microrelats” i el pseudònim de l’autor.
 
El veredicte s’anunciarà públicament el dia 30 de juliol a la pàgina de Facebook del Museu Hidroelectric de Capdella (www.facebook.com/Museu-Hidroelectric-Capdella) i a la seva pàgina web (www.torredecapdella.org). L’acte de lliurament dels premis serà el dia 4 d’agost al Museu Hidroelèctric de Capdella. El jurat, format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac, decidiran els tres guanyadors, que es portaran 500 € i un trofeu pel primer premi, 300 € pel segon i 200 € pel tercer.El concurs té l’objectiu de promocionar a través de l’escriptura i la lectura la marca Vall Fosca, territori pirinenc que comença a 800 metres. El poble més alt és Capdella que es troba a 1.420 metres d’altitud i tanca el conjunt de 19 nuclis rurals que conformen la Vall Fosca: la Pobleta de Bellveí, Estavill, Envall, Antist, Castell-estaó, Beranui, la Plana de Mont-ros, Astell, Obeix, Aguiró, Paüls, Pobellà, Mont-ros, Molinos, la Torre de Capdella, Aiguabella, Espui i la Central de Capdella.


El riu Flamisell fa d’eix de la vall. Durant el seu recorregut, es pot gaudir d’un paisatge constantment canviant que ens porta fins al capdamunt de la Vall Fosca, on hi ha el telefèric que dóna accés al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i on es poden visitar més de 30 estanys.


Els relats, que tenen com a escenari principal La Vall Fosca, s’editaran en un llibre en un termini de cinc anys. L’organització també promou des de fa 13 anys un concurs de fotografia. Aquestes imatges serviran per acompanyar aquesta publicació. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 281 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×