El Mostremp més compromés amb el territori projecta els curts de la Secció Pallars&Ribagorça

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Mostremp més compromés amb el territori projecta els curts de la Secció Pallars&Ribagorça

La masterclass de David Casas aplega més de quaranta persones per conèixer la importància de la feina de l’ajudant de direcció en el rodatge d’un film.

El matí del Mostremp començava ahir amb una masterclass de David Casas en la qual hi van assistir més de quaranta persones. La sessió va començar amb la projecció del curt Aquel no era yo (Esteban Crespo – Espanya – 2012 – 25’). Goya 2012 i nominat a l’Oscar 2013. El film, en el qual Casas havia treballat, donava peu a començar la masterclass. Durant la conferència, Casas va explicar com és la feina de l’ajudant de direcció o productor executiu en la realització d’una pel·lícula.

La Secció Pallars&Ribaborça oferia la mirada sobre el territori amb quatre curts a concurs, dels quals es va comptar amb la presència de Jordi Pla, director de fotografia de Tengo una cosa i d’Irene Obiols, directora d’Asfalt, carn i sang, que anava acompanyada d’alguns membres del seu equip. El jurat d’aquesta secció està format per: Gerard Simó, Victoria Monso i Xavier Daniel.

La segona sessió de la Secció Oficial va projectar els darrers vuit curts a concurs, amb la presència de Pepe Añón, director de fotografia de Mi querido balón. El jurat d’aquesta secció està format per Albert Galera, David Casas i Txe Arana.

Per la nit, la jornada es va tancar amb una sessió golfa a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Turbo kid, d’Anouk Whissell, François Simard i Yoann-Karl Whissell (Canadà 2015, 89’)

La cloenda del festival serà avui diumenge amb el lliurament de premis i la projecció de Totos, memoria de un pueblo olvidado, de Gaizka Urresti.

Si voleu més informació sobre aquesta edició del Mostremp, podeu visitar la web www.mostremp.cat.

Mostremp més compromés amb el territori projecta els curts de la Secció Pallars&Ribagorça
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 161 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×