La Val d’Aran al Salon du Randonneur de Lió 2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Val d’Aran al Salon du Randonneur de Lió 2022

Els propers dies del 25 al 27 de març se celebraran a Lyon Le Salon du Randonneur, la fira més important d’Europa de senderisme i activitats a l’aire lliure. La fira assisteix més de 450 expositors de França i altres països europeus, com ara agències especialitzades, oficines de turisme, revistes de muntanya i gestors de rutes i pistes. La fira està orientada al públic final, i es calcula en més de 25.000 persones que assistiran.

La Val d’Aran estar acompanyada de l’estació d’esquí de Baqueira-Beret i de la companyia de camins, guies de muntanya. Ja estava present en l’edició de 2017 i 2019, i després de l’aturada de la Pandèmia, aquesta vegada la Val d’Aran serà l’única entitat turística de Catalunya i l’Estat espanyol que assistirà a aquesta fira, que reforça el seu compromís amb l’estiu i les activitats que es duen a terme.També es promocionarà entre el públic francès el Festival Walking de Val d’Aran que arriba a la 5a edició aquest any, i que ja compta amb la participació d’excursionistes francesos en edicions anteriors. El festival, que aquest any es fixarà amb Summit Val d’Aran, se celebrarà del 25 al 31 de juliol i compta amb un programa de 27 rutes i activitats culturals, així com degustacions i invitació a productes locals.

La fira Lió Randonnee és un aparador perfecte per presentar tots els productes turístics i activitats que es duen a terme a la Val d’Aran, fora de la temporada d’hivern.

Salon du Randonneur
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 101 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×