Nou cicle d’estiu del Romanic Musicau 2019 a la Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Nou cicle d’estiu del Romanic Musicau 2019 a la Val d’Aran

· Un total de 5 esglésies mostraran el seu patrimoni, amb projeccions comentades per una historiadora, seguida d’un concert de música clàssica

· 5 formacions de concertistes ompliran de música clàssica cada una de les esglésies escollides pel present cicle Romànic Musical

El Conselh Generau d’Aran i Foment Torisme Val d’Aran, amb la col·laboració d l’Arxiprestat de la Val d’Aran, organitzen la 21ena edició del cicle de visites i concert Romànic Musical.

Amb aquestes visites nocturnes a les esglésies araneses i el posterior concert no només es posa en valor el territori, sinó també l’oferta d’activitats lúdico-culturals.

“Romanic Musicau” és una activitat que arriba a la seva 21ena edició amb noves històries sobre els monuments i amb grups musicals que complementen l’explicació de la historiadora que, amb suport d’imatges i indicacions de la mateixa església, desenvolupa la història amb el transcurs dels anys. Una contextualització de l’edifici que serveix per facilitar informació sobre el pas del temps i com ha afectat al monument i el seu entorn. Veiem com el gòtic i el romànic es donen la mà per acabar donant pas a l’esplendor de les pintures els murs, sostres i objectes que ens parlen de la forma de vida i el sentir de l’època.

Sant Andreu de Salardú la 2 d’agost, Sant Blai de Les la 9 d’agost, Santa Eulàlia d’Unha la 16 d’agost, la Purificació de Maria de Bossòst la 23 d’agost i Sant Miquèu de Vielha la 30 d’agost configuren la programació del cicle d’estiu, que compti amb 16 músics que realitzaran concerts de música clàssica a les diferents esglésies. 

Un projecte que reuneix diferent públic, habitants de la Val d’Aran i turistes, que gaudissin d’un espai únic dins de l’oferta cultural gratuïta que ofereixen el Consell i Foment Turisme Vall d’Aran.

Romanic Musicau 2019
Nou cicle d’estiu del Romanic Musicau 2019 a la Val d’Aran

Info: www.visitvaldaran.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 726 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×