La Rialp Matxicots, a per un 2019 de traca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La Rialp Matxicots, a per un 2019 de traca

  • La cursa complirà la 10ª edició el 14 i 15 de setembre recuperant, com fa uns anys, la mítica distància Extrem (84 km).
  • La fidelitat dels corredors és la millor garantia d’èxit: així ho demostra el premi rebut a la millor Ultra Trail de Catalunya 2018 atorgat pel mitjà Ultres Catalunya.

A base de passió, il·lusió i molt d’esforç per part de tots els actors implicats, i de la confiança que ens donen els corredors, la Rialp Matxicots compleix xifres rodones aquest nou any. La cursa, que s’ha fet un nom amb el pas dels anys de forma inimaginable, celebrarà 10 edicions el pròxim setembre amb novetats i la mateixa identitat de sempre.

Un repte de pura alta muntanya

Sense anar més lluny, i per celebrar una dècada d’història, s’ha decidit recuperar la clàssica distància Extrem, que amb els seus 84 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu desafiarà la ment i el cos dels valents que decideixin apuntar-s’hi. Un elevat nivell d’exigència que també caracteritzarà la distància Marató, enguany incrementada fins als 48 km i 4.200 m+.

Per diumenge quedaran dues propostes que han tingut molt bona rebuda per part dels participants. És el cas de la Mitja, amb els seus 24 km i 1.600 m+, i la Caminada, amb 11 km i 700 m+. Com sempre, un ventall de distàncies per a tots els perfils de corredor. 

Un emblema del Pallars Sobirà que, com no pot ser d’una altra manera, involucra cada any a tota la comarca, fent-la partícip d’un èxit que és de tots. Per a això, en paral·lel a les curses també se celebraran activitats destinades a tot el públic assistent.

Un premi a la fidelitat dels nostres corredors

Engrescats de ple en l’organització d’una edició que deixarà empremta, la Rialp Matxicots va tancar el 2018 amb una fantàstica noticia.

En una votació oberta a tots els corredors i aficionats realitzada al llarg de tot l’any pel mitjà de comunicació català especialitzat en curses de muntanya, Ultres Catalunya, la Rialp Matxicots va rebre el Premi a la Millor Ultra Trail de Catalunya 2018. La prova va rebre una puntuació mitjana de 5 sobre 5, per davant de competicions de molta qualitat com el Trail del Bisaura i el Trencacims, que van completar el podi, així com l’Ultra Trail Valls d’Àneu, el Trail Catllaràs, Pels Camins dels Matxos, Els Bastions i l’Andorra Ultra Trail, entre moltes altres.  Un reconeixement dels corredors que esperem recompensar com es mereix el pròxim mes de setembre. La farem grossa de nou!

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 149 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×