El Conselh Generau d’Aran renova la subscripció a la revista setmanal digital escolar El tricicle

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran renova la subscripció a la revista setmanal digital escolar El tricicle

El Conselh Generau d’Aran ha renovat la subscripció amb el setmanari digital “El tricicle”, dins del projecte educatiu per les escoles de la Val d’Aran.

Aquest projecte que va néixer fa dos anys per iniciativa de la comunitat educativa de les escoles de la Val d’Aran i del departament de Cultura i Política Lingüística del mateix Conselh Generau d’Aran, consisteix en la traducció a l’aranès d’una revista setmanal en format digital anomenada “El tricicle”, per treballar notícies d’actualitat amb els alumnes de les escoles de Les, Bossòst, Vielha i ZER Val d’Aran. La traducció del setmanari del català a la llengua aranesa, va a càrrec del departament de Cultura i Política Lingüística del Conselh Generau d’Aran.

“El tricicle” és una eina principalment escolar per a apropar els nens i nenes de 6 a 12 anys a comprendre el món que els envolta i la seva complexitat a través d’un recull setmanal de notícies adaptades als diferents nivells i competències.

El sindic d’Aran Carlos Barrera, ha explicat que amb aquesta renovació “el Govern d’Aran referma el seu suport a les iniciatives que sorgeixen de la comunitat educativa de la Val d’Aran i a tots els projectes per millorar l’accés dels nens i nenes aranesos a la nostra llengua i cultura, així com a l’augment de l’ús social de l’aranès en qualsevol àmbit, i a l’escola en particular”.

Tricicle
revista setmanal digital escolar El tricicle

El Conselh Generau d’Aran destina 2.340 € en aquest projecte educatiu de les escoles de la Val d’Aran.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 161 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×