Reunió local de seguretat del Tour 2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×

Reunió local de seguretat del Tour 2018

El Conselh Generau d’Aran ha acollit la darrera reunió preparatòria de seguretat i coordinació del pas del Tour de França 2018 per la Val d’Aran. A la reunió hi ha participat el conselhèr de Territori d’Aran, José Antonio Boya, els responsables dels cossos i forces de seguretat i de Pompièrs e Emergències d’Aran.

La 16a etapa del Tour de França del 24 de juliol amb sortida de Carcasona i arribada a Bagnères de Luchon amb 218 Km, passarà per la Val d’Aran (Les i Bossòst), entrant per Pontaut, a la frontera aranesa amb França i sortint pel Port del Portilhon en direcció a Luchon amb un recorregut total de 18 quilòmetres, que seran els únics fora de les fronteres franceses de tot el recorregut del Tour 2018.

Al seu pas per la Val d’Aran els ciclistes encararan els 8 quilòmetres en pujada del Port del Portilhon, de segona categoria, amb rampes de 6,85% de mitjana i a 1.293 metres d’altitud.

La 17a etapa sortirà des de Bagnères de Luchon en direcció a Saint Lary Soulan, fet que implica que molts dels equips de l’edició del Tour d’enguany faran nit en establiments hotelers de la Val d’Aran, aspecte que també s’ha previst en la reunió local de seguretat.

TourSeguretat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×