Categoria Dia Hora Local Visitant Resultat
Prebenjamí 10/01/2016 11:00 CH CADÍ B CH CADÍ A 0 – 3
Benjamí 10/01/2016 DESCANSA
Infantil -P1- 10/01/2016 12:00 CH CADÍ HC SENTMENAT A 2 – 2

prebenjamins_B prebenjamins_A

Prebenjamí CHPA CADÍ B 0 – Prebenjamí CHPA CADÍ A 3
Duel entre els dos equips prebenjamins del CHPA CADÍ, amb victòria clara per l’equip A per 0-3, encara que els més petits de l’equip B van plantar cara als més grans, amb molt bona actitud, robant pilotes i arribant a la porteria contrària.
Al final van fer pinya tots junts, abraçats, fent sentir el crit del CHPA CADÍ : “Qui som? el Cadí !, D’on som? de la Seu !, Com som? collonuts !
infantils_chpacadi_a infantils_minutsilenci

Partit emocionant i molt igualat entre els equips Infantils del CHPA CADÍ i del HC SENTMENAT A.
El CHPA CADÍ ha començat la Lliga Preferent aquest passat diumenge al poliesportiu de la Seu, amb un empat 2-2 davant el HC SENTMENAT A.
El HC SENTMENAT va encetar el marcador després d’interceptar una passada entre els jugadors del CHPA CADÍ quan ja es preparaven per atacar dins el camp contrari. El ràpid contraatac seguit d’un ú contra ú davant el porter va esdevenir aquest primer gol.
Van passar pocs minuts quan un pilota robada al HC SENTMENAT en el seu camp va propiciar una passada cap al davanter Joel Raya ben situat davant la porteria i qui amb un xut contundent va materialitzar el gol de l’empat.
La mitja part va arribar amb empat a 1.
A la segona part es va mantenir la igualtat, amb bones defenses per part d’ambdós equips, molt bones aturades del porter del CHPA CADÍ Jordi Pons, i força ocasions de gol pel CHPA CADÍ amb
pals i aturades amb el casc per part del porter contrari .
Les faltes anaven sumant, i el HC SENTMENAT va arribar primer a les 10 faltes, donant una oportunitat per avançar-se al marcador al CHPA CADÍ, però que aquest va desaprofitar. Quan va arribar  a 10 faltes el CHPA CADÍ, el HC SENTMENAT var errar la falta directa però en el rebot va poder tornar a xutar i es va tornar a avançar.
Faltaven 5 minuts per la finalització del partit, i el CHPA CADÍ havia d’exprimir-se al màxim. En vàries ocasions va aconseguir accelerar el joc amb passades més ràpides, i fruit d’aquestes Joel Raya va tornar a rebre una pilota, aquesta vegada a la banda esquerra de la porteria, que va saber aprofitar amb un xut creuat i potent que va donar el 2-2 al CHPA CADÍ.
Un resultat ajustat i molt lluitat !!
Es va guardar un minut de silenci al principi del partit en record del jugador de 16 anys d’hoquei que va morir a l’Espluga de Francolí.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,69 de 5 - 13 Vots