Nous bancs exteriors a la Residència Geriàtrica Sant Antoni

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Nous bancs exteriors a la Residència Geriàtrica Sant Antoni

El Conselh Generau d’Aran ha instal·lat recentment 8 nous bancs i 16 cadires exteriors a la Residència Geriàtrica Sant Antoni de Vielha. La instal·lació d’aquests nous bancs i cadires exteriors s’ha realitzat amb els fons del conveni de col·laboració entre el Conselh Generau d’Aran i l’Obra Social “la Caixa”.

El Govèrn d’Aran ha destinat 7.144 € a la substitució d’aquest mobiliari de la residencia geriàtrica, que ha realitzat l’empresa SAVA S.L. (Serveis Ambientals de la Val d’Aran).

L’aportació econòmica en aquest conveni per part de l’Obra Social “la Caixa” és de 20.000 €, destinats també a la millora de la cuina, el canvi de persianes a les aules i la millora de la sortida a l’exterior de la terrassa del Centre Ocupacional (ADDA), millores a les que s’han destinat 12.886 €.

Aquestes actuacions permeten millorar i contribuir al progrés de les persones i la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables. L’Obra Social “la Caixa” treballa per aconseguir una societat amb més oportunitats, impulsant iniciatives socials, invertint en investigació i educació i difonent la cultura i la ciència.

BancsStAntoni
8 nous bancs i 16 cadires exteriors a la Residència Geriàtrica Sant Antoni de Vielha.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 199 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×