El conseller Calvet es reuneix amb representants territorials de les comarques de muntanya

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El conseller Calvet es reuneix amb representants territorials de les comarques de muntanya

En la trobada, el conseller de Territori i Sostenibilitat i diversos  ens comarcals van tractar sobre l’accessibilitat als nuclis habitats

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i representants territorials de les comarques de muntanya es van reunir ahir per a tractar sobre l’accessibilitat als nuclis habitats. En concret, van participar en la trobada representants dels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Solsonès. Així mateix, van assistir el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, i el director de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i l’Aran, Pere Porta.

Durant la trobada, els participants van tractar sobre l’estat de la xarxa municipal de camins veïnals i els mecanismes de col·laboració entre l’administració de la Generalitat i les administracions comarcals per a vetllar pel manteniment i conservació de la xarxa, tenint en compte també els aspectes de vialitat hivernal.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i representants territorials de les comarques de muntanya.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 101 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×