TREMP REMODELARÀ EL PARC INFANTIL DE L’ESTACIÓ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Consell d’Infants va consensuar ahir amb l’equip de govern el projecte de reforma d’aquest espai de lleure

La regidoria de participació ciutadana de l’Ajuntament de Tremp va engegar aquest mes de maig el procés participatiu per definir el nou parc infantil de l’Estació. Per fer-ho ha comptat amb el suport dels 11 nens i nenes que configuren el Consell d’Infants de Tremp que en el seu moment es van inscriure per poder participar del projecte.El Consell s’ha reunit en tres ocasions per a fer propostes de millora d’aquest espai públic tenint en compte les voluntats dels seus membres, valorant fer l’espai apte per a tots els infants i a partir d’unes premisses marcades com per exemple el pressupost o la normativa municipal.

Les primeres dues trobades es van fer al propi parc per treballar des del terreny les propostes i la tercera es va celebrar el dijous 6 de juny a la sala de plens on els tècnics d’urbanisme van plantejar damunt un mapa el resultat de la feina feta pel Consell i van exposar quines decisions continuaven endavant i quines s’havien hagut d’ajustar.

El procés de participació ha estat conduït per la sociòloga i dinamitzadora social Gala Jodar i es preveu concloure aquest procés el 20 de juny quan tindrà lloc la darrera reunió per treballar amb els infants els usos del parc.

Les obres de millora suposaran substituir i ampliar els elements de joc del parc amb la col·locació de nous gronxadors, una tirolina, carrusels, taules de pícnic; també l’arranjament del sauló i eliminació de les portes d’accés i perímetre; substitució de la font i col·locació de més papereres i mobiliari urbà.

Es preveu poder tenir el parc enllestit a finals d’aquest any i l’Ajuntament comptarà amb el Consell d’Infants per a organitzar la inauguració.

REMODELARÀ EL PARC
TREMP REMODELARÀ EL PARC INFANTIL DE L’ESTACIÓ
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 57 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×