EL REFUGI JOSEP M. BLANC I L’ESTANY DE LLADRES, AL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI, A VISTA DELS INSTAGRAMERS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL REFUGI JOSEP M. BLANC I L’ESTANY DE LLADRES, AL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI, A VISTA DELS INSTAGRAMERS

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha organitzat avui diumenge una nova trobada d’Instagramers que ha tingut com a reclam el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb accés per la localitat d’Espot (el Pallars Sobirà), amb una proposta per practicar senderisme amb una ruta guiada que discorre pels paisatges idíl·lics que hi ha al voltant del refugi Josep M. Blanc i l’estany de Lladres. La trobada ha aplegat una quarantena d’Igers, nom que reben els usuaris de l’aplicació per a mòbil Instagram, procedents de diferents indrets de Catalunya, la majoria de les comarques de Barcelona i Girona.

Després de l’acte de benvinguda que ha tingut lloc al matí a la Casa del Parc d’Espot, els inscrits a la trobada han gaudit d’una excursió amb 4 x 4 que ha ofert l’Associació de Taxis d’Espot fins al refugi de muntanya Josep M. Blanc, a 2.350 m d’altitud. A continuació han participat en una excursió guiada per la vall de Peguera, els estanys de Tort-Trullo i Negre de Peguera, fins a tornar un altre cop al refugi Josep M. Blanc, on ha tingut lloc el dinar ofert pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. A la tarda han pogut continuar immortalitzant els paisatges del Parc Nacional amb els seus telèfons mòbils en una altra excursió fins a l’estany de Lladres, situat a 2.205 m d’altitud, des d’on han agafat un taxi 4×4 per tornar fins al poble d’Espot, on s’ha donat per finalitzada la jornada. Aquesta acció ha estat organitzada per la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i ha comptat amb la col.laboració de l’Associació de Taxis d’Espot que han fet el trasllat dels participants.
Aquesta nova trobada d’Instagramers ha tancat un cicle de tres sortides que havia programat el Patronat de Turisme per a aquesta primavera del 2019 destinades a promocionar el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i els dos Parcs Naturals de la demarcació de Lleida, el de l’Alt Pirineu i el del Cadí-Moixeró. La sortida al Parc Natural de l’Alt Pirineu va tenir lloc el 5 d’abril, i al del Cadí-Moixeró, el 13 d’abril.

D’altra banda, es dóna la circumstància que la primera trobada d’Instagramers organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida l’any 2013 va ser també al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, amb una activitat de raquetes de neu. Aquella vegada l’accés al parc es va fer per la Vall de Boí, mentre que avui s’ha fet per la zona d’Espot per tal de poder descobrir aquest meravellós espai natural al final de la primavera.

Des d’aleshores fins ara el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat més d’una vintena de trobades per als aficionats a l’aplicació per a mòbil Instagram amb la finalitat de promocionar les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida a través de l’objectiu de les càmeres dels telèfons mòbils i posteriorment pujar les imatges a les xarxes.

Amb aquestes actuacions el Patronat vol contribuir a donar a conèixer municipis, esdeveniments singulars, productes gastronòmics i espais naturals del nostre territori mitjançant els usuaris de l’aplicació Instagram, els quals esdevenen prescriptors de la destinació turística del Pirineu i les Terres de Lleida.

REFUGI JOSEP M. BLANC
REFUGI JOSEP M. BLANC

Notìcies Natura

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 374 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×