Redefinir la Fira Promopallars

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Es posa en marxa un procés de participació ciutadana per redefinir la Fira Promopallars

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha iniciat un procés de participació ciutadana per definir una estratègia de futur per a la Fira Promopallars. La primera fase del procés s’ha realitzat aquest mes de febrer, amb entrevistes a persones clau del municipi, i dilluns dia 14 de març s’iniciarà una segona fase que inclou dos tallers participatius oberts al públic en general. Per a la coordinació del procés de participació l’Ajuntament està rebent el suport de l’empresa Raiels.

L’Ajuntament de la Pobla és conscient de la necessitat de redefinir la Fira Prompallars i establir una estratègia de futur que permeti dinamitzar-la, fer-la més atractiva i n’asseguri la sostenibilitat en el temps.

Durant el mes de febrer s’han fet una trentena d’entrevistes a persones clau del municipi, ja sigui relacionades amb el món de l’empresa i el comerç, el turisme o l’associacionisme. A partir de les aportacions obtingudes, ara s’inicia una segona fase amb la programació de dos tallers participatius, el primer es farà el dilluns 14 de març i el segon durant el mes d’abril, en una data pendent de confirmar.

Taller “Fira Promopallars… cap on volem anar?”

El dia 14 de març de 15 a 17 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament es farà el primer dels dos tallers programats “Fira Promopallars… cap on volem anar?”. L’objectiu és orientar als participants en la presa d’acords de consens en relació a aspectes clau com són, per exemple, la definició d’objectius, finalitats o temàtica. Aquests tallers estan oberts al públic en general.

50a Fira de la Pobla de Segur

Aquest any se celebra la 50a edició de la Fira de la Pobla de Segur, en uns inicis dedicada al sector ramader i des de l’any 1988 anomenada Fira Promopallars, amb l’objectiu de promocionar el potencial turístic dels Pallars.

La Fira d’aquest any se celebrarà els dies 18 i 19 de juny i coincidirà amb la Festa de la Baixada de Falles, declarades recentment Patrimoni Immaterial per la Humanitat per part de la UNESCO, i la celebració de la Verge de Ribera.

Per més informació:
Ajuntament de la Pobla de Segur
Av. Verdaguer, 35
25500 La Pobla de Segur
Tel.: 973680038
promocioeconomica@lapobladesegur.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 965 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×