El Conselh Generau convoca les ajudes de menjador per raons socioeconòmiques per al curs 2021/2022

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau convoca les ajudes de menjador per raons socioeconòmiques per al curs 2021/2022

  • Aquestes ajudes tenen com a objectiu que les famílies de la Val d’Aran amb fills i filles en edat d’escolarització obligatòria i que tinguin dificultats socials i econòmiques, tinguin una ajuda que els permeti fer ús del servei de menjador en els centres escolars d’ensenyament públic del nostre territori

El Conselh Generau d’Aran ha obert el termini per a la sol·licitud d’ajudes de menjador per raons socioeconòmiques a alumnes d’ensenyament obligatori escolaritzats en els centres públics de la Val d’Aran per al curs 2021/2022.

“L’objectiu principal d’aquestes ajudes és que les famílies de la Val d’Aran amb fills i filles en edat d’escolarització obligatòria i que tinguin dificultats socials i econòmiques, tinguin una ajuda que els permeti fer ús del servei de menjador del seu centre escolar, que és un servei bàsic i al qual tots els nens i nenes del nostre territori han de tenir accés”, afirmava la síndica d’Aran, Maria Vergés.

Poden ser beneficiaris els alumnes d’educació infantil i ensenyaments obligatoris en els centres públics ordinaris del Departament d’Educació a la Val d’Aran. L’import de l’ajuda individual que correspon a cada beneficiari es calcularà aplicant els criteris establerts en les bases d’ajudes sobre el preu del menú mensual de l’escola.

raons socioeconòmiques

L’equip tècnic de serveis socials del Conselh Generau d’Aran oferirà informació i facilitarà les bases i formularis de la convocatòria a qualsevol persona interessada a demanar l’ajuda, així com als diferents centres escolars d’Aran. Per a més informació, es poden consultar les bases de la convocatòria: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=311965&idens=8103980001

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 59 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×