QUAN ACONSEGUIREM CANVIAR LA HUMANITAT ?

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
Moltes vegades ens preguntem com és que el món no avança?, com és que, per molt segles que passin ens continuem comportant igual que sempre?, quan  aconseguirem canviar la Humanitat?
 
La resposta a tot això és que continuem actuant sota els paràmetres del signe de Cranc.
Cranc és el signe de la família humana, del rusc, de la massa, és el signe de la vida del ramat i de les reaccions pròpies de la massa. Cranc és el signe de l’instint.
Només quan una persona, mitjançant el seu treball personal sobre ella mateixa vol elevar-se per sobre d’aquesta massa a la que està subjecta pel seu instint, és possible sortir del sepulcre, del fèretre, del sepulcre de Llàtzer, és quan, només quan, l’instint pot ser substituït per la intuïció. És quan ja no ens identifiquem amb la massa, amb la part forma de l’existència, quant ens identifiquem amb l’esperit, que podem arribar  a la porta de Capricorn, el signe de l’iniciat. Un iniciat és la persona que ja no situa la seva consciència en la seva ment, en els seus desitjos o en el seu cos físic, sinó que la seva consciència està enfocada en allò que anomenem ànima.
El progrés de la humanitat no és global, sinó que es fonamenta en l’individu i amb el número d’individus que decideixen deixar enrere la massa. És allò que deia Nietzsche: “Un poble és una volta, una marrada que dona la naturalesa per a trobar un home gran”. Naturalment, l’iniciat que deixa la massa, tindrà que tornar de nou a ella però ja no com a membre clàssic d’aquesta massa, sinó com a persona el servei de la massa o de la humanitat.
 
Mentre que, la majoria de nosaltres continuem aferrats a l’instint, a la forma de funcionar de la tribu, a allò d’els meus i els altres, a allò de l’interès únic per l’aspecte material, pel benefici, per l’enriquiment, per la cobdícia, per l’enveja i per l’interès, la Humanitat no pot progressar, no pot prosperar ni pot canviar.
 
Mentre que el treball sobre Cranc (veure els dotze treballs d’Hèrcules) consisteix en superar l’instint i arribar a la intuïció (la Captura de la Cérvola de les banyes d’or), el treball a Capricorn, el treball de l’iniciat, consisteix en alliberar a Prometeu de les cadenes i de la roca on és lligat necessitant, per això, creuar el riu Estigi per arribar fins l’infern o Hades després de dominar o matar el gos de tres caps Cerber que protegeix l’entrada a aquest Hades.
 

La humanitat, doncs, i el seu comportament global, només  pot canviar quant un número important dels seus individus o components decideixi entrar en el camí de la iniciació, camí que no és forçat sinó totalment voluntari.

 
Jaume Gibert/ Astròleg 606 848 644  gibert-vidal@hotmail.com – Figuerola d’Orcau 

Consultes d’Astrologia i cursos de Kàbalah, Astrologia i Tarot.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,56 de 5 - 9 Vots
Carregant ... - 1.972 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×