Prova no competitiva de 141 quilòmetres Alpinultras Faro a Faro

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Alpinultras creix amb la incorporació de l’espectacular Faro a Faro de Tenerife

La prova no competitiva de 141 quilòmetres, per parelles i sense marcar, arriba fins als 3.718 metres d’altitud i representa perfectament l’esperit del circuit.
La Faro a Faro se suma a les cinc curses ja adherides a Alpinultras: Emmona Ultra Trail, Ultra Trail Valls d’Àneu, Canfranc-Canfranc, Rialp Matxicots i El Desafío Cainejo.

Alpinultras
Acord de la incorporació de la proba

El projecte Alpinultras fa avui un pas més amb la incorporació de la Faro a Faro de Tenerife, una espectacular prova de 141 quilòmetres i amb un esperit marcadament aventurer, ja que s’ha de fer per parelles, té un màxim de 80 participants i està sense marcar. A més, es tracta d’un esdeveniment no competitiu que ascendeix des del nivell del mar fins a 3.718 metres d’altitud.

Aquesta travessa, que creua l’illa de Tenerife d’Este a Oest des del Faro de Anaga fins a el Faro de Teno, es va començar a fer per etapes l’any 1969 per part del Grupo Montañero de Tenerife, el qual no va arribar a definir de manera estable un traçat que variava cada any. Al 2013 dos integrants del Club 7Raid la van completar per primer cop non-stop i al 2014 es va realitzar la primera edició de la prova reglada, però no competitiva: dels 52 participants inicials la van acabar 29.

La Faro a Faro Tenerife, que se celebrarà el darrer cap de setmana de setembre, inicia el seu periple aquest 2016 obrint el 21 de gener el seu lloc web (www.faroafaro.com) i les inscripcions, limitades a 40 parelles i a un total de 80 persones. Les seves principals dades i característiques són:

Distància Total: 141.00 kms
Desnivell de pujada: 7.885,00 mts

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 3 Vots
Carregant ... - 1.348 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×