Properes activitats de recerca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Activitats de recerca que se celebraran durant aquest any

-Dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig. Jornada de recerca local “Recercat” a Vic (Osona), Capital de la Cultura Catalana 2016, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (www.irmu.org).

-Dissabte 7 de maig. IV Simposi d’Història del Carlisme, a Avià (Berguedà), organitzat pel Centre d’Estudis d’Avià. En podeu trobar més informació en aquest enllaç: ceavia blogspot /2015/ normal 0 21

-Divendres 10 a diumenge 12 de juny, XIX Congrés Internacional d’Història de la Medicina Catalana, a Puigcerdà (Cerdanya), organitzat per la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Us n’adjuntem informació.-Divendres 21 a diumenge 23 d’octubre, X Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana “Recursos i Territori, perspectiva històrica i nous equilibris”, a Manresa (Bages), organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner, l’Ajuntament de Manresa i el Centre d’Estudis del Bages. Us n’adjuntem informació.

-Dissabte 29 d’octubre, XIII Trobades Culturals Pirinenques a Ceret (Vallespir), acollides pel Centre Cultural Català del Vallespir.

-Dissabte 12 i diumenge 13 de novembre, II Jornades d’Estudis de Cerdanya, organitzades pel Grup de Recerca de Cerdanya.

Esperem que aquesta informació resulti del vostre interès.

Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.659 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×