Música i exposicions omplen la programació cultural de la Fira de Sant Ermengol

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Música i exposicions omplen la programació cultural de la Fira de Sant Ermengol

La Fira de Sant Ermengol proposa, una edició més, una àmplia programació cultural que es podrà gaudir durant el cap del 13 al 15 d’octubre a la Seu d’Urgell. Les propostes culturals van del swing, a la música tradicional i moderna, passant pel cant coral i diverses exposicions, una visita guiada i una conferència.

Així, dissabte 14 d’octubre, a les set de la tarda, tindrà lloc una classe oberta i una ballada de swing, a la plaça Patalin, a càrrec de We Swing Pirineu. L’activitat és gratuïta. Fira & Music

Per diumenge 15 d’octubre, a l’escenari ubicat a l’exterior del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell acollirà un seguit de concerts: concert de l’Escola Folk (11:00h); Concert de l’Escola Municipal de Música/Conservatori (12:30h) amb grups de combos de música moderna i concert de Kowalski (grup de versions)(17:00h). 

VIa Trobada de Corals de l’Alt Pirineu, al convent de la Punxa

Enguany la Trobada de Corals de l’Alt Pirineu, organitzat per la Coral Signum, se celebrarà a l’església del convent de la sagrada Família (la Punxa), situat al passeig Joan Brudieu, en lloc de la sala Sant Domènec, com es feia habitualment.

La sisena edició d’aquesta trobada de corals serà el diumenge de fira, 15 d’octubre, a les 12 del migdia, amb les corals Orfeó Atlàntida, sota la direcció d’Arnau Roura; la Coral Capella de Santa Maria, sota la direcció de Carme Baulenas i Nicolas Licciardi al piano; el Cor Si Ve Moll, la sota la direcció de Mercè Codina;  i la Coral Signum, sota la direcció de Rafel Llobet, director). 

Recordem que l’entrada per assistir a aquesta trobada de corals de l’Alt Pirineu és gratuïta.

Exposicions

L’apartat cultural de la Fira de Sant Ermengol també ofereix la possibilitat de gaudir de diverses exposicions ubicades en diferents punts de la Seu. Les exposicions són totes d’entrada gratuïta.

programació cultural
  • Roda Pedal Pinyó. Història del ciclisme a l’Alt Urgell.

Divendres 13 d’octubre, a les 19 h, visita guiada. Sala Sant Domènec. Oberta divendres de 17 a 21 h. Dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge de 10 h a 14 h.

  • Pedra i plàstic. Instal·lació sobre la implantació de la xarxa d’alta velocitat al Pirineu. Roc Domingo i Marta R. Chust

Sala La Cuina. Oberta de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20h

  • Els carretons d’Estamariu. Instal·lació col·lectiva.

Pati Biblioteca Sant Agustí. Inauguració dissabte 14 d’octubre, a les 12 h. Oberta durant la fira.

  • Mil milions d’ulls per a mil milions d’estrelles. Institut de Ciències del

Cosmos. Rampa Biblioteca Sant Agustí. Oberta dissabte 14 d’octubre de 9:30   a 14 h, i en horari biblioteca.

Desenterrant el passat Dins del cicle d’història ‘Desenterrant el passat’, divendres 13 d’octubre, a les vuit de vespre, a l’Arxiu Comarcal de l’ Alt Urgell, tindrà lloc la conferència que porta per títol ‘La toponímia pirinenca i els fenòmens geològics perillosos’, a càrrec de Xavier Planas Batlle.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 147 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×