Primera edició de la Cursa Popular de BTT Lairissa Bike

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×

Primera edició de la Cursa Popular de BTT Lairissa Bike

El passat diumenge 5 d’agost va tenir lloc la primera edició de la Cursa Popular de BTT Lairissa Bike, amb sortida i arribada a Vilamòs (Lairissa).

Prop de mig centenar de ciclistes van sortir el diumenge al matí a una ruta que els va portar fins a Arres de Jos, Arres de Sus, Horcalh del camí de Bossòst cap a Margalida, Bassa d’Arres.
A partir de la Bassa d’Arres els ciclistes van poder continuar pel circuit llarg que els va portar per Uishèra fins a la meta i pel circuit curt que els va portar fins a Vilamòs passant una altra vegada per Arres de Sus.

Els tres primers classificats del circuit curt van ser, German Sagastume, de Vilamòs (1r), Jaime Gil, de Garòs (2n) i Isaac Castet, d’Arres de Sus (3r).

Els tres primers classificats del circuit llarg van ser, Eduardo Puente, de Vielha (1r), Joan Amadeu Gili, d’Artesa de Segre (2n) i Xoan Falcó, d’Arties (3r).

En la categoria femenina el primer lloc al podi va ser per Lucía González de Betren, el segon per a Daniela Buitrago de Vielha i el tercer per Mercè Badia de Torrefarrera.

La prova esportiva va ser organitzada per l’Associació Es Paums i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Vilamòs i del Conselh Generau d’Aran.

gessuda-corsa

Informació facilitada per Associació Es Paums

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 212 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×