PRESENTEM MOSTREMP 2017 6è Mostremp, Cinema Rural al Pallars

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

PRESENTEM MOSTREMP 2017 6è Mostremp, Cinema Rural al Pallars

L’Associació Amics del Cinema de Tremp i l’Ajuntament de Tremp han presentat als mitjans la programació de la mostra de cinema rural

Avui dijous a les 11.30h a l’Espai Cultural La Lira es presentava davant dels mitjans el Mostremp 2017. L’alcalde de Tremp, Joan Ubach i el director de Mostremp, Jose Bergés han explicat les principals novetats de la 6a edició.

La mostra de cinema rural Mostremp 2017 es durà a terme a Tremp del 24 al 27 d’agost amb un total de 12 curtmetratges a concurs. Simultàniament es podrà visionar el treball realitzat per els escoles i instituts del Pallars en la secció juvenil Víctor del Val.

Per al 2017 s’ha previst l’exposició itinerant Plató Pallars i la sessió inaugural amb la projecció de la pel·lícula d’animació La Tortuga Roja.

Bergés ha destacat l’èxit del Mostremp sobre rodes, que porta curtmetratges d’altres edicions a poblacions del Pallars Jussà i Sobirà tot l’estiu.

Per la seva banda, l’alcalde de Tremp ha volgut reconèixer la tasca de l’associació per tal de difondre les comarques pirinenques a través del 7è art.

mostremppresentacio

Finalment s’ha pogut visionar el clip que difon el Mostremp d’aquest any, obra de la youtuber pallaresa Potxons a la Carta.

Les novetats de la sisena edició

Per a la sisena edició, Mostremp es concep amb una durada de quatre dies. Concretament el cap de setmana del 24 al 27 d’agost. Principalment, l’espai central de la mostra s’ubicarà al cinema La Lira de Tremp, tot i que els organitzadors fan una forta aposta per a la col·laboració activa amb altres localitats de la comarca mitjançant l’organització d’esdeveniments Mostremp sobre rodes. Aquest any, fins a 10 localitats del Pallars s’han sumat com a subseus de Mostremp: Esterri d’Àneu, Rialp Senterada, Espui, Salàs del Pallars, Talarn, Sort, Pobla de Segur i Isona.

– Es projectaran 12 curtmetratges en la secció oficial a concurs de curtmetratges de temàtica rural que s’agruparan en dues sessions. Els curtmetratges finalistes han estat seleccionats d’un total de 60 presentats a concurs. Els curtmetratges finalistes provenen majoritàriament d’arreu de l’Estat espanyol, tot i que n’hi ha un d’origen argentí.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 230 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×