PRESENTEM EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

PRESENTEM EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TREMP

La Comissió de Festes i l’Ajuntament de Tremp fan pública la programació

Del 7 a l’11 de setembre Tremp viurà una nova Festa Major farcida de propostes per a tots els gustos, edats i motivacions.L’Ajuntament de Tremp i la Comissió de Festes han treballat de valent per a conformar un programa al gust de tothom. Començarem el 7 de setembre amb la presentació de l’espectacle de carrer de gran format Big Bang Boom, de la companyia trempolina Mai Tant, que trencarà el gel acompanyant tothom al pregó. Enguany li donem veu a la cooperativa Alba Jussà, una entitat social que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i salut mental. La Colla de Diables seran els encarregats de muntar la traca que donarà per inaugurada la festa.

Un any més, el paper de les entitats és molt important amb propostes esportives, culturals, juvenils i fins i tot, de natura. Els gegants, les gralles, l’Esbart Dansaire, el correfocs, la Cremablat, l’Orfeó de Tremp, els castellers o els trabucaires hi seran. També partits de bàsquet, futbol, tir al plat, petanca, la pedalada i les motos elèctriques.

No ens podem oblidar de les propostes per a públic familiar com Xip Xap, la màgia, les cercaviles o les titelles de Binixiflat.

Finalment, destacarem l’oferta per noctàmbuls amb el concert de La Fúmiga o Sixtus i els balls amb L’Anònima o La Chatta, amb les Penyes cada dia al carrer Tarragona.

Acabarem la festa Major amb els focs artificials al Juncar.

Consulteu el programa i anoteu a l’agenda els actes que més us agradin, AQUÍ

PRESENTEM EL PROGRAMA
PRESENTEM EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TREMP
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 204 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×