Presentació Ulls maragda de Marta Alòs a Sort

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×
Presentació Ulls maragda de Marta Alòs a Sort
 
La intensa pluja que cau al Pallars Sobirà no ha impedit la presentació del llibre “Ulls maragda”, la darrera novel·la de Marta Alòs, que amb aquesta obra s’endinsa amb èxit de crítica i públic al gènere negre.
 
La presentació, que ha tingut lloc a l’Oficina de Turisme i ha anat a càrrec del senyor Raimon Monterde, alcalde de Sort, ha pres la forma de conversa distesa i amable amb els assistents que, a més de comentar detalls de la novel·la i l’argument, s’han interessat per les especificitats del gènere negre i la construcció de personatges, sovint amb contrapunts reals i reconeixibles.
 
 
El mateix es pot dir dels escenaris, que a més de retratar una Lleida en ocasions boirosa viatgen en alguns trams de la novel·la al Pallars Sobirà, a indrets com Tírvia o Alendo que es reconeixen de seguida per la parla pallaresa.
 
L’autora, a qui agraïm la seva presència i que aviat ens acompanyarà a les Vetllades Literàries de la Biblioteca, s’ha mostrat satisfeta de l’experiència que li ha suposat l’escriptura d’aquesta novel·la i ens ha avançat que en un futur proper es retrobarà amb els personatges protagonistes, l’agent Roure i el periodista Joan Serradell.
martaalos
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 260 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×