Presentació i cant dels Gòis a Sant Ròc de Vilamòs

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Presentació i cant dels Gòis a Sant Ròc de Vilamòs

El proper dimarts dia 15 d’agost tindrà lloc la presentació i cant dels Gòis a Sant Ròc de Vilamòs dins dels actes de la Festa major de la població.

La presentació a la que assistiran el sindic d’Aran, Carlos Barrera, i l’alcalde de Vilamòs, Francisco Castet, serà a les 13:00 hores en la Missa de Festa major, cantada per “Es Paums” a l’església de Santa Maria de Vilamòs. L’acte comptarà a més amb la presència dels autors Jusèp Antoni Castet (promotor), Jèp de Montoya (lletra) i Jaume Masana “CASTELL” (música). També es repartirà un exemplar dels Gòis per a cada assistent.


Goig-Sant-Roc-VilamosTot seguit es farà el descobriment d’ una placa commemorativa en honor de l’Il·lustre Sr. Joan Coromines Vignaux, a la façana de la Casa de la Plaça, lloc on va viure en diferents moments a les seves estades a la Val d’Aran. Coromines és autor de la tesis doctoral sobre l’aranès “Vocabulario Aranès” publicat per la Impremta de la Casa de Caritat de Barcelona l’any 1931, ampliada i publicada l’any 1991 com “El Parlar de la Vall d’ Aran” (Gramàtica, Diccionari i Estudis lèxics sobre el Gascó) per Curial Edicions.

Anteriorment, el dissabte 12 d’ agost a les 19:00 hores a la mateixa església de Santa Maria de Vilamòs, es farà la presentació i assaig general dels Gòis a Sant Ròc de Vilamòs, oberta a tots els qui hi vulguin assistir.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 203 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×