PREMI JOVE EMPRENDEDOR DEL PALLARS JUSSÀ 2015

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EMPRESA PIONERA EN LA PRODUCCIÓ DE LLÚPOL DE LA COMARCA REP EL PREMI JOVE EMPRENDEDOR DEL PALLARS JUSSÀ 2015

El guardó es va lliurar en el marc de la 7a Trobada Empresarial del Pallars Jussà presidida pel Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb les entitats empresarials de la comarca.

Els socis de l’empresa Catalana de Llúpol SL, de Tremp, s’han endut el guardó del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2015. Aquest projecte ha estat valorat principalment per la seva originalitat i sostenibilitat, donat que es tracta d’un producte pioner en el seu camp a la comarca i a Catalunya, si tenim en compte que es tracta d’un producte que habitualment els productors del nostre país l’importen d’altres indrets.

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 7a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar dissabte a Tremp en una vetllada en la qual hi van participar més de 160 persones del món del comerç i l’empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

 

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2015 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional. Aquestes han estat Licors Portet, Celler Vila-Corona i Casa Leonardo. També s’ha distingit per la seva trajectòria a l’empresa Ballestes Calmet de Tremp.

MG_2183

La 7a trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, la societat de Foment Jussactiu i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, ha comptat amb la presència del Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget qui ha explicat que “des del Govern de la Generalitat i des del departament d’Empresa i Coneixement estem compromesos en acompanyar a l’empresa i a l’empresari, tant de Catalunya com específicament del Pallars Jussà en els seus reptes de progrés, apostant per un model de creixement que faci seus els reptes de la internacionalització, la innovació i el suport a l’emprenedoria”.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 848 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×