Premi Foment de la Participació dels Ateneus de Catalunya

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Premi Foment de la Participació dels Ateneus de Catalunya

“El 12 de desembre es va celebrar la 29a edició dels Premis Ateneus 2018. L’acte de lliurament  va tenir lloc a la Sala Noble- Edifici del Rellotge de l’Escola Industrial de Barcelona (edifici modernista que té els seus orígens a l’antiga fàbrica Batlló).

Ens va donar la benvinguda el President de la Federació, Salvador Casals i Romagosa, i va aprofitar el seu parlament per comentar que aquest seria el seu darrer mandat com a president .

Després es van lliurar els diplomes a les entitats federades que celebraven aniversaris (5 entitats fundades al 1918 i 2 entitats fundades el 1993).

Hi han federades més de 170 entitats i associacions. Als premis d’ aquest any se n’hi han presentat 49 en les diferents categories proposades:

• Premi Jove, Proposa!

• Premi al Treball en Xarxa

• Premi Comunicació Associativa

• Premi a la Creativitat Artística

• Premi a la Capacitat d’Innovació

• Premi Foment de la Participació

“AMICS DE VILALLER” va participar en aquesta darrera categoria amb el seu projecte “Fent camí”, juntament amb 14 entitats més d’arreu de Catalunya. I vam aconseguir el primer premi, rebent un guardó i una dotació econòmica.

Tot plegat una gran sorpresa i molta alegria perquè la nostra associació és molt jove i tant sols fa dos anys que està funcionant.

Des d’aquí us volem donar les gràcies a tots els amics, socis i col.laboradors que heu fet possible aquesta realitat i us animem a continuar treballant amb il.lusió i perseverança. 

FAC-Premis-Ateneus

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 138 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×