Comença el període de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres educatius de l’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Comença el període de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres educatius de l’Aran

Avui divendres 13 d’abril s’obre el període de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de la Val d’Aran.

La preinscripció i matricula és per a l’admissió d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària, d’educació secundària obligatòria, de batxillerat, de formació professional de grau mitjà i de grau superior.

En el cas de les escoles de la Val d’Aran, demà 13 d’abril s’obre el període de matriculació a  l’escola de Vielha e Mijaran, i de preinscripció a les de Bossòst i Les.

El procés de preinscripció i matrícula s’inicia amb la publicació de l’oferta inicial i finalitza amb la matriculació de l’alumne. Cal presentar la sol·licitud de preinscripció en els casos següents:
– Per ser admès per primera vegada en un centre per cursar qualsevol ensenyament sufragat amb fons públics.
– Per accedir al segon cicle d’educació infantil.
Pel que fa a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO), el període de presentació de sol·licituds és del 13 al 24 d’abril de 2018, ambdós inclosos. Es pot presentar documentació fins al dia 25 d’abril de 2018.

En el cas de Batxillerat i Cicles formatius de formació professional de grau mitjà i de grau superior, el període de presentació de sol·licituds va del 14 al 24 de maig de 2018, ambdós inclosos. Es pot presentar la documentació fins al dia 28 de maig de 2018.

Pel que fa a Programes de formació i inserció, el període de presentació de sol·licituds va del 14 al 25 de maig de 2018, ambdós inclosos.

Dak10WxX4AYLXlE

Per obtenir una informació més detallada o per aclarir qualsevol dubte us podeu adreçar a l’Oficina Joenessa de la Val d’Aran, C/Major 36, Vielha e Mijaran o contactar mitjançant correu electrònic a joenessa@aran.org telf. 973 64 06 25. L’horari d’atenció és de matins: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i tardes: dilluns i dimarts de 15.30 a 18 hores.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 301 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×