NOUS RECURSOS I UN PLA D’ACCIÓ PER POTENCIAR L’OCUPACIÓ I EL TURISME DE FAUNA SALVATGE AL BOUMORT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOUS RECURSOS I UN PLA D’ACCIÓ PER POTENCIAR L’OCUPACIÓ I EL TURISME DE FAUNA SALVATGE AL BOUMORT

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat aquest el “Pla d’acció per consolidar i promocionar el turisme de fauna salvatge a la Reserva del Boumort”, en una sessió de presentació realitzada a l’Epicentre, que ha comptat amb més d’una vintena d’ agents turístics de la comarca.

El document analitza la situació d’aquest segment turístic a la Reserva i planteja accions destinades a potenciar i promocionar el turisme d’observació de fauna salvatge,  posant especial èmfasi en les activitats guiades.

El projecte agrupa activitats en quatre àmbits referents a l’adaptació del  territori amb nous equipaments i millora dels recursos faunístics; la millora de l’oferta turística i suport a les empreses; promoció, comunicació i formació i finalment, cooperació, treball en xarxa i vies de finançament.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha destacat el treball realitzat en la capacitació dels professionals que ja estan desenvolupant productes turístics a Boumort. L’acció ha permès dur a terme assessoraments personalitzats als empresaris amb l’objectiu de millorar els diversos productes turístics que ofereixen, així com els corresponents canals de comercialització i promoció.

A més a més, l’acció ha permès la redacció d’una guia- que estarà disponible properament- que incorporarà idees,  suggeriments i recursos per dissenyar i executar productes de turisme d’observació de fauna, amb informacions pràctiques per poder desenvolupar-los a la Reserva de Boumort i en d’altres espais naturals propers.

El Pla d’acció és el resultat de l’acció “El Boumort, laboratori de noves oportunitats laborals vinculades a l’ecoturisme i l’observació de fauna salvatge”, executada pel Consell Comarcal aquest 2018 en el marc del Projecte Treball a les 7 Comarques, amb subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

boumort2108

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 183 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×